Google Apps for Education – Se hvorfor det er smart.

BIGgoogle-apps-script-3

I nedestående Powtoon gives en hurtig oversigt

Her kan du se nogle argumenter for at komme i gang med at bruge Google apps for education i undervisningen. Du slipper hurtigt for at høre mange af de undskyldninger vi daglig bruger tid på:-)
Man kan maximere præsentationen ved at klikke på pilene.

 

Om forfatteren

Morten Ulstrup har skrevet 24 artikler for IT-værktøjer til lærere, forældre og elever.

Resumé Lærer på Skovvangskolen i Glostrup. Bor i Hvidovre . Gift . Har 2 dejlige døtre. Elsker musik - både at spille det og at høre det ude på spillestederne Introduktion Arbejde: Musiklærer, ITvejleder, Optaget af Cloud Computing, brug af IT som værktøj i undervisningen.Nye undervisnings-former via brug af ITog Multimodalitet Privat: Gift har 2 voksne børn Elsker at spille musik, køre på rulleskøjter, skøjter , ski , løbe , cykle, sejle kajak

6 kommentarer til "Google Apps for Education – Se hvorfor det er smart."

 • zielona kawa 09:17 AM 11/5/2014

  Greetings from Los angeles! I’m bored to tears at work so I decided to check out your website on my iphone during lunch break. I enjoy the info you present here and can’t wait to take a look when I get home. I’m amazed at how quick your blog loaded on my phone .. I’m not even using WIFI, just 3G .. Anyhow, awesome blog!

  • Morten Ulstrup 06:58 AM 13/5/2014

   Thank you.
   You are of course welcome to follow the blog and recommend it to others, but it is written in Danish because it is aimed at Danish school children, teachers and parents

 • zielona kawa 05:51 AM 13/5/2014

  .. Any recommendations? Many thanks!

 • weight loss 12:46 PM 13/5/2014

  It’s a pity you don’t have a donate button! I’d without a doubt donate to this fantastic blog! I suppose for now i’ll settle for bookmarking and adding your RSS feed to my Google account. I look forward to fresh updates and will share this site with my Facebook group. Chat soon!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *