Apps i Google Drev

Jeg bruger efterhånden mit Google Drev som min personlige harddisk i skyen.

Alt hvad jeg tidligere lavede i MS Office pakken laver jeg nu i den kontorpakke jeg har gratis tilgængelig på mig Google Drev.

Det sidste års tid er jeg også begyndt at bruge mit drev som lager for alle gamle Word- filer, billeder, lydfiler, små videosekvenser m.m.
Derfor tager næsten alt det arbejde jeg laver sit udgangspunkt på Google Drev .
Det seneste ½ år har fået øjnene op for at man kan installere en del af de værktøjsprogrammer man dagligt bruger direkte som apps på sit drev.

I nedenstående slide kan ses, hvordan du selv kan installere apps til dit Google Drev

Om forfatteren

Morten Ulstrup har skrevet 24 artikler for IT-værktøjer til lærere, forældre og elever.

Resumé Lærer på Skovvangskolen i Glostrup. Bor i Hvidovre . Gift . Har 2 dejlige døtre. Elsker musik - både at spille det og at høre det ude på spillestederne Introduktion Arbejde: Musiklærer, ITvejleder, Optaget af Cloud Computing, brug af IT som værktøj i undervisningen.Nye undervisnings-former via brug af ITog Multimodalitet Privat: Gift har 2 voksne børn Elsker at spille musik, køre på rulleskøjter, skøjter , ski , løbe , cykle, sejle kajak

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *