Intro til Chromebooks

Vi kører pt. test på 2  Chromebook modeller på Glostrup skole. I nedenstående Google  slide kan du få et lille kortfattet indtryk af de mange  fordele og de forholdsvis få  begrænsninger der er ved at  arbejde på Chromebooks. Undertegnedes tanker med Chromebooken er, at den kan blive et godt supplement til skolens øvrige grej . Det er ikke tanken at der kun skal køres med Chromebooks, men denne lille hurtige computer vil pga pris og let vedligehold ( ingen support og opdateringer) kunne  bringe flere maskiner i spil. Og vi kan nedsætte ventetiden for eleverne, når It skal bruges som værktøj i undervisningen.
Nedenstående slide-show kan ses i fuld skærm ved at klikke på ikonet under slideshowet til højre : 2014-03-04_10-31-41

 

Om forfatteren

Morten Ulstrup har skrevet 24 artikler for IT-værktøjer til lærere, forældre og elever.

Resumé Lærer på Skovvangskolen i Glostrup. Bor i Hvidovre . Gift . Har 2 dejlige døtre. Elsker musik - både at spille det og at høre det ude på spillestederne Introduktion Arbejde: Musiklærer, ITvejleder, Optaget af Cloud Computing, brug af IT som værktøj i undervisningen.Nye undervisnings-former via brug af ITog Multimodalitet Privat: Gift har 2 voksne børn Elsker at spille musik, køre på rulleskøjter, skøjter , ski , løbe , cykle, sejle kajak

5 kommentarer til "Intro til Chromebooks"

  • Brett Rossi 07:22 PM 06/3/2014

    May I promote this on my twitter feed?

  • mib 04:36 PM 16/4/2014

    Fint input. Jeg er helt 100% enig i, at chromebooks vil være et glimrende supplement på enhver skole.

  • Brady Bosell 01:54 PM 20/4/2014

    I just want to mention I am all new to blogging and definitely liked your blog. Probably I’m likely to bookmark your website . You absolutely come with very good article content. Thanks a bunch for sharing with us your website.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *