Kom i gang med GAfE ( Google Apps for Education) i din klasse.

Kort ( meget amerikansk ) intro til GAfE

Nedenstående video kan være god lige at kigge igennem inden du ser vores lokale videovejledninger , da det giver et godt hurtigt overblik over hvormeget man kan  lave med Google Apps for Education ( forkortet GAfE )

 

Sådan logger du på domænet gskole.dk første gang

I nedenstående videovejledning gennemgås  hvordan du kommer i gang på vores nye Google Apps for Education domæne med navnet:
@gskole.dk

Sådan opretter du mapper til din klasse

I nedenstående video vises hvordan du med et klik kan lave mappe til  alle elever i din klasse så de har en mappe de kan aflevere deres opgaver i , og en mappe man som lærer kan lægge opgaver i til hele klassen.

Sådan ser de nye mapper ud set fra en elevs synsvinkel

Nedenstående video viser hvad den enkelet elev skal gøre når han/hun kommer ind på sit drev første gang og skal etablere den mappe-struktur, der skal bruges hele skoleåret.

Sådan afleverer eleverne deres opgaver

Sådan modtager og retter læreren elevernes opgaver.

I nedenstående video vises , hvordan læreren kan holde orden på sit drev , når eleverne begynder at aflevere og dele materialer med læreren på Drevet

Sådan flytter du alle dine filer fra et domæne til et andet

Når 9. klasse  forlader skolen skal de kunne tage deres opgaver med sig .
Denne video viser , hvordan eleverne downloader deres opgaver til deres hardisk , så de kan tage dem med sig i det videre skoleforløb .

Videoen gennemgår også hvordan de brugere det har været godt i gang på domænet “skovvangskolen-glostrup.dk” kan flytte alle deres filer til det nye domæne “gskole.dk”

Log på gskole.dk direkte via fane i Skoleintra

I denne video gennemgås hvordan du logger på det nye gskole.dk efter 1. juli 2014 .
Fra denne dato er det vores nye fælles Drev og det gamle Drev er nu flyttet.
Se hvordan du bruger det nye Drev og hvor du kan komme ind på dit gamle Drev og hente dine data i nedenstående video.

Om forfatteren

Morten Ulstrup har skrevet 24 artikler for IT-værktøjer til lærere, forældre og elever.

Resumé Lærer på Skovvangskolen i Glostrup. Bor i Hvidovre . Gift . Har 2 dejlige døtre. Elsker musik - både at spille det og at høre det ude på spillestederne Introduktion Arbejde: Musiklærer, ITvejleder, Optaget af Cloud Computing, brug af IT som værktøj i undervisningen.Nye undervisnings-former via brug af ITog Multimodalitet Privat: Gift har 2 voksne børn Elsker at spille musik, køre på rulleskøjter, skøjter , ski , løbe , cykle, sejle kajak

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *