Om Morten

Velkommen til min blog

På denne blog videndeler jeg om, hvordan  IT kan bruges som værktøj i undervisningen.
Det er min overbevisning, at man kan skabe en mere varierende og spændende undervisning for både elever og lærere, ved at inddrage IT så meget som muligt.
De ting du kan finde på bloggen er noget jeg selv har testet og afprøvet i samarbejde med kolleger og elever.
Materialet der er lagt op på denne blog kan frit bruges af dem der har lyst, når I blot i krediterer dem der har lavet det 🙂

” Bring your own Device ” er efter min mening fremtiden
Det er som jeg ser det den eneste måde vi kan nå et 1:1 scenarie på,  og det arbejder jeg målrettet på kan blive virkelighed på min skole.

Jeg er derfor optaget af hvilke cloud-baserede platforme, der kan bidrage til at understøtte læringen i de enkelte fag, da vi ved at arbejde i skyen ikke binder os til, hvilken enhed den enkelte elever eller lærer vælger at arbejde på.
Vi giver samtidig alle elever et mere lige udgangspunkt, hvis vi vælger at betjene os af online platforme, da de uden ekstraomkostninger kan tilgå disse hjemmefra.

Jeg har særlig fokus på platforme, der kan bruges på PC, MAC, iPad, Android tables og alle typer smartphones.

Om mig

Portræt Morten (1)

Jeg hedder Morten Ulstrup og til dagligt arbejder jeg som IT-vejleder og musiklærer på Skovvangskolen i Glostrup. Jeg er meget optaget af hvordan man kan inddrage IT som værktøj i undervisningen.

Privat :
Jeg er gift med en sød kone og har 2 dejlige voksne piger.
Ud over at rode meget med musik og IT, elsker jeg at løbe, cykle,  køre på rulleskøjter, sejle kajak, køre på ski og skøjter, samt at nyde livet i min have og i et fælles sommerhus med familie og venner.

 

Du kan også følge mig på